Om Teaterklubben

Udskriv

 

Teaterklubbens vigtigste formål er at udbrede kendskabet til teater- og kulturverdenen og derigennem give medarbejderne og deres familie oplevelser og livskvalitet.

Teaterklubben er grundlagt i 1979.

Repertoire:
Forestillingerne sammensættes bredt, både de store folkelige klassikere, populære musicals, familie/børne forestillinger, men også de mindre lidt "skæve" forestillinger med begrænset publikum.

Samarbejdspartnere:
Teaterklubben køber primært sine billetter hos de store udbydere af teaterbilletter (Billetten og Billetbillet), men vi har også direkte samarbejde med flere teatre fx Eventyrteatret, Det ny Teater, Cirkus Arena, PH Show, Tivoli m.fl.

Prispolitik:
Samarbejdet betyder, at Teaterklubben dels opnår rabatter mindst svarende til grupperabat og dels sparer gebyrerne.

Det kommer medlemmerne til gode sammen med tilskuddet fra Paraplyforeningen. Teaterklubben yder tilskud til de 2 første billetter (familieforstillinger de 4 første billetter) ud over den opnåede rabat fra vores samarbejdspartnere. Øvrige billetter sælges til samme pris som Teaterklubben giver for billetterne hos samarbejdsparterne.

Kontingent:

Det koster kr. 15 pr. måned at være medlem af teaterklubben. Kontingentet trækkes over lønnen.

Er du pensionist, bliver beløbet opkrævet for et helt år ad gangen i januar måned.

Paraplyen:
Paraplyen er en paraplyorganisation for kultur-, fritids- og idrætsforeninger/klubber i Tryg og Nordea Liv og Pension. Foreningen har til formål at støtte og koordinere foreningernes aktiviteter for her igennem at styrke kammeratskabet og de sociale relationer blandt Tryg og Nordea Liv og Pensions ansatte og pensionister.

Teaterklubben og Paraplyforeningen er upolitisk.

Forslag og idéer:
Forslag til forestillinger modtages gerne fra medlemmerne. Vi kan dog ikke garantere at vi kan tilgodese alle ønsker. Send dine forslag til Teaterklubben via "KONTAKT OS" i toppen af siden.

 

 

Wednesday the 28th. Affiliate Network Reviews. Teaterklubben © 2013-2019
Copyright 2012

©